Rendszerüzemeltetés
Az Online IT Consulting Kft. informatikai szolgáltatása az INFOservices, mely számítástechnikai rendszerek kiépítésével és felügyeletével foglalkozik.
Eszköz bérlet

Mielőtt beruházna egy-egy nagy értékű informatikai eszközbe, érdemes átgondolni, hogy saját tőkéjét szeretné-e igénybe venni és az eszközt egy összegben kifizetni vagy inkább likviditását megőrizve használná ki az új eszköz előnyeit.
Segítünk, hogy ne kelljen a sok esetben nélkülözhetetlen beruházásával tovább várnia, rendelkezésre álló tőkéjét állóeszközökbe fektetnie vagy aggódnia a cash-flow miatt. Partnerünk segítségével tartós bérlettel állunk rendelkezésére, ami 0% önerőtől elérhető egy egyszerűsített hitelbírálatot követően. A havidíj egyszerűen, 100%-ban elszámolható, amely tervezhetően csökkenti adóterheit. A finanszírozási lehetőség a teljes eszköz portfóliónkra igénybe vehető, legyen szó laptopról, szerverről, nagyteljesítményű nyomtatóról vagy akár komplett géppark cseréjéről. Megegyezés alapján a bérlet lejárta után ügyfeleinknek lehetősége van az eszköz megvásárlására is.

Ez az Ön számára áttekinthető információkat, gyors és bonyodalommentes ügyintézést valamint átfogó szolgáltatást takar! Számoljon velünk!